ГО ГРАДИМЕ
ВАШИОТ ДОМ

КВАЛИТЕТ

ТРАДИЦИЈА

ДОВЕРБА

Избери спрат, избери стан и види детална шема на станот

Објектот се наоѓа на внимателно избрана локација и располага со модерно проектирани станови од 30 m2, 40 m2, 50 m2 и 60 m2.

Предности

Во близина на
јавни објекти

Клуч на рака

Звучна изолација

Поволно станбено кредитирање

На само 10 мин пешки
од градскиот плоштад

Во близина на падините на Водно

Новости

Ноември

Во текот на месец Ноември, благодарение на поволните временски услови се подигна петтиот кат на зградата.

повеќе

26.11.2018

Септември

Во текот на месец Септември се реализира шалување плоча на прв кат, платформа 100.  

повеќе

26.09.2018

Август

Во текот на месец Август, започнавме со бетонирање на темелната плоча.

повеќе

05.08.2018

Изградени објекти

Станбен објект “Капиштец”

Име на објект: “Капиштец”
Инвеститор: “МАСТЕР ИНЖЕНЕРИНГ”
Период на изградба: 2011- 2012
Локација: ул. Елисие Поповски(Савска) бр.53, во близина на “Завод за Рехабилитација”

повеќе

Станбено деловен објект “Глам”

Име на објект: “Глам”
Инвеститор: “МАСТЕР ИНЖЕНЕРИНГ”
Период на изградба: 2008 – 2009
Локација: ул. Иван Милутиновиќ бр.13 во близина на “Универзална Сала”

повеќе

Станбено деловен објект “Роза 16”

Име на објект: “Роза 16”
Инвеститор: “МАСТЕР ИНЖЕНЕРИНГ”
Период на изградба: 2009 – 2010
Локација: ул.Роза Луксембург бр.16 во близина на “Католичка Црква”

повеќе