Локација

На само 10 мин пешки од градскиот плоштад (или 1км) во близина на детска градинка, основно училиште и средното економско училиште. непосредна близина на големи маркети и други трговски објекти нуди одлични услови за живеење. Близината на падините на Водно и бројните спортски објекти и игралишта овозможуваат секојдневие исполнето со спорт и рекреација. Изборот на нов дом во нашиот објект ќе ви понуди можност за удобен и мирен живот на урбана и атрактивна локација во општината Кисела Вода.