Понуда

Избери спрат, избери стан и види детална шема на станот

Објектот се наоѓа на внимателно избрана локација и располага со модерно проектирани станови од 30м2, 40м2, 50м2 и 60м2.

ПРИЗЕМЈЕ

КАРАКТЕРИСТИЧЕН КАТ